ZERO20 Amsterdam

ZERO20 - Foodbar & Cocktails

“We go beyond bartending; we are liquid experts with a wide range of skills.”

Stap binnen in een wereld vol smaaksensaties en betoverende cocktails met onze sprankelende restaurant cocktail consultant! We hebben één doel voor ogen: jouw bar omtoveren tot de hotspot waar iedereen over praat. Ontdek wat we te bieden hebben:

Wij brengen jouw visie tot leven

Geef jouw bar de ultieme boost en creëer een sfeer waar mensen voor terugkomen. Samen met onze restaurant cocktail consultant toveren we jouw zaak om tot de bruisende cocktailbestemming die je altijd al wilde zijn! 🍹✨

Cocktail Creaties op Maat:

Laat ons jouw gasten verwennen met unieke cocktails die speciaal voor jouw restaurant zijn ontworpen. Onze consultant brengt een ongeëvenaarde mixologie-expertise naar de tafel, waardoor elke drank een meesterwerk wordt dat de zintuigen betovert.

Shinen in de Menigte: 

Wij begrijpen dat het belangrijk is om op te vallen in de competitieve horecawereld. Onze consultant zal jouw drankkaart laten stralen met opvallende drankjes die indruk maken en jouw klanten laten watertanden.

Mixologie Meesterschap:

Niet alleen verbeteren we jouw drankmenu, maar we leren jouw personeel ook de fijne kneepjes van het vak. Onze inspirerende training zorgt ervoor dat jouw team vol vertrouwen en vaardigheid achter de bar staat, klaar om elke gast te verrassen.

Scroll to Top